Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan hafif.org'da: "Michael Jackson'ın anısına sinema tadında klipleri"
\
Arthur C. Clarke öldü. Bilim kurgunun sör ünvanlı İngiliz üstadı, 90 yaşındaydı. 2001: Space Odyssey'in yaratıcısı Clarke ile yapılan son röportaj burada. "Bana nasıl hatırlanmak istediğimi soruyorlar. Yazar, su altı kaşifi, uzay girişimcisi ve bilmi halka aktaran kişi oldum ömrüm boyunca. Tüm bunlar içinde asıl hatırlanmasını istediğim yazarlığım. Okurları eğlendirdiğimi ve hayal güçlerini esnettiğimi umuyorum." Bunlar Clarke'ın son zamanlarında sarfettiği sözler. Umudu boşa değil diyebiliriz değil mi?
Spacer
  • shane
  • 6 yorum var
  • 21 Mart 2008 12:48

« önceki yazı
The Nines

Yorumlar

19 Mart 2008 günü, solunum yetmezliği sonucu hayatını kaybetmiştir.
Çok üzüldüm.
Son sözlerinin canlı kanıtıyım.
Kimbilir Dünya üzerinde kimlerin hayatlarında olumlu değişiklikler yapmıştır ve o kişiler kimbilir ne kadar pozitif şeyler icat etmiş yada edeceklerdir.
Yaşarken, bu dünyada bilime gerçekten çok büyük katkısı vardır. Ölümünün ardından geçen yüzyıllar sonra dahi ilham vermeye devam edecektir. Allah rahmet eylesin.

huzur icinde uyusun, yeri doldurulamaz bir insani kaybettik.

Allah rahmet eylesin...

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu Yazıyı Tutanlar

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

Bu Site

Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır.

Son Yorumlar

coktutulan

RSS & Pillikutu