Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan yenimecra.org'da: "TURKCELL isteposta"



Etiketler: , ,
Star Trek
Star Trek
Bethesda Softworksdan yeni bir Star Trek oyunu piyasaya çıktı.
Uzay simülasyonu tarzındaki oyun oldukça iddialı bir şekilde hazırlandı.
Grafikler,sesler ve konusu olarak oldukça mükemmel olan oyun ne yazıkki kontrollerden kaybediyor. Oldukça zor ve sabrı sınıyan bir kontrol mekanizmasına sahip olan oyunda bazı ufak tefek hatalarda can sıkıyor.
Oyun, Enterprise döneminden başlayarak seriyi takip ediyor ve en önemli nokta ise oyunda Borg türünün nasıl ortaya çıktığının açıklanması.

Spacer
  • Ak Namun
  • 2 yorum var
  • 15 Aralık 2006 11:31

Yorumlar

Bu oyunu dört gözle bekliyordum uzun zamandır. Ama daha oynayamadım. Umarım kontroller dediğiniz kadar zor değildir. Olsa da bir Galaxy sınıfını komuta için değer bence. Özellikle grafikler scrennshotlardaki kadar iyiyse.

özellikle çatışma esnasında tam bir karışıklık oluyor kontrollerde diyebilirim.Katlanabilirsen iyi bir oyun .

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

Bu Site

Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır.

Son Yorumlar

coktutulan

RSS & Pillikutu