Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan zamazing.org'da: "Motorola'dan projektörlü cep telefonu"



Ne kadar şanslıyız ki skynet'in başlangıcına şahit olabiliyoruz.


Spacer
  • hafif uyku
  • 7 yorum var
  • 29 Nisan 2008 23:50

« önceki yazı
Virtuosity

Yorumlar

aa! nasıl yani dedim, parçalar birleşirken biraz ''hızlı sarma'' uygulaması yerinde olmuş:)

bir de toparlandıktan sonraki talihsizlik bence çok spontan, herkesin başına gelebilir bir durum:)

sonuç olarak çok şaşırtıcı!

makaleci | 30 Nisan 2008 11:41 |  

Her ne kadar gönül, topla kendini robot başlığını görünceT1000'in buz parçaları haline gelmesi ertesi, sıvı civa öbekleri misal toparlanmasına benzer bir görüntü ile karşılaşmayı arzu etse de, yine de farklı ve keyifli bir çalışma olmuş gerçekten. Biraz daha hızlı işlemciler kullansalar hızlı çekim yapmalarına bile gerek kalmayacakmış belki de (muhtemelen düşük güç tüketimi olan-bataryadan ötürü-yavaş DSP kontrollerlar kullanıyorlardır). O yanan ışık Infrared/lazer vb. optik bir haberleşme yöntemi için ise bunun yerine RF'le çalışsalar belki de ünitelerin birbirini görmesi için onca zaman geçmesine de gerek kalmayacakmış. Yine de izlemesi kadar, projede çalışmanın da keyifli olacağı aşikar (Uzaktan böyle atıp tutması iş değil elbet, bekara karı boşaması kolaymış, ne saç baş yolmuştur tasarımcıları kimbilir? )

Bu hali ile Voltran'dan farkı yok robotçukların. Dengeyi sağlayamamalarının nedeni de ihtimal ana robotun "baş"ını oluşturmak için içlerinde yaşanan yoğun rekabet duygusu olsa gerek :)

:-)

hf | bl | zm | 3a | 22d | trp | ud | ym | 10m | pb | so | pl | sp

işte bilimin kurguya doyduğu an... :)

çok korkunç yaaa, bayaa T1000 işte :) Gerçek olacak o filmler ben size söylüyorum :)

Rüyama girdi bu dün gece yahu :)

Cansız bir kaç parça nesne vardı organik bi robota dönüşüyordu ki dehşete düştüm.

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Bu Yazıyı Tutanlar

Bu yazıyı rapor et. Kural dışı içeriğe rastladığınızda editörlerimize rapor ederek müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. (Hangi durumlarda rapor edebilirim?)

Bu Site

Bu site hep beraber içerik üretip, gelirini paylaştığımız pillinetwork'ün bir parçasıdır.

Son Yorumlar

coktutulan

RSS & Pillikutu